CORETAN‎ > ‎

TAK BERTANGGUNGJAWAB!

posted Sep 21, 2011, 9:58 AM by Nikah Siam   [ updated Sep 21, 2011, 7:17 PM ]
Terdapat beberapa iklan ejen nikah siam yang mengatakan bahawa 70% pernikahan di Songkhla tidak sah.  Sungguh TIDAK BERTANGGUNGJAWAB mereka itu, membuat kenyataan seperti berikut.

Walhal Songhkla adalah satu-satunya wilayah di dalam Thailand yang MEWAJIBKAN pasangan hadir di Pejabat Agama Islam untuk urusan pernikahan.  Semua pasangan akan dikendalikan oleh kadhi yang BERTAULIAH DI PEJABAT AGAMA.  Bukankah mereka lebih arif tentang hukum-hukum Islam?  Dan prosedur mereka LEBIH TERATUR serta Lengkap!

Mengapa ejen2 wilayah lain membusukkan urusan di Songkhla? Dan ini secara tidak langsung menimbulkan prasangka buruk terhadap urusan yang boleh dikatakan PALING MENURUT PROSEDUR DAN SYARAK.

Jangan dikejar wang ringgit yang tidak seberapa. Sedangkan kami TIDAK PERNAH memburuk-burukkan khidmat ejen2 lain.  Adakah mereka cemburu dengan tahap professionalisme kami? Cemburukan tahap kepuasan pelanggan kami?

Di Sini, kami ingin sekali lagi menegaskan bahawa SEGALA URUSAN PERNIKAHAN OLEH PESONA CONSULT ADALAH MENURUT SYARAK DAN MENEPATI PROSEDUR 100%.   Kami juga menjamin anda tidak akan menghadapi masalah mendaftarkan pernikahan di Malaysia kelak, Insyaallah!

Layari http://www.pesonaconsult.com hari ini dan dapatkan pakej istimewa dari kami.
Comments